Overlijdensbericht afgevaardigde Jan Van Aelst

Collega’s,

Jan Van AelstGisterenavond is onze afgevaardigde Jan Van Aelst overleden. Dit na een slepende ziekte waartegen Jan fel heeft gevochten altijd ondersteund door zijn echtgenote. Het heeft niet mogen zijn.

Jan was een gedreven afgevaardigde en een meer als gedreven tuchtverdediger. Tot op het einde heeft hij advies verstrekt naar andere tuchtverdedigers toe hoe je een zaak moest aanpakken.

De gedrevenheid van Jan is een voorbeeld voor ons allen. Hij was een uitzonderlijk persoon in elke zin van het woord. Jan was een no-nonsens man en gaf zijn mening recht voor de raap. Hij was zeer getalenteerd, zeer welbespraakt en onze provincie zal hem dan ook erg missen. Hij was ook voor vele medewerkers een echte vriend. Met hem kon je door een vuur gaan. Bovendien nam Jan altijd zijn verantwoordelijkheid op en vocht voor elke persoon welke hij heeft verdedigd.

De begrafenis van Jan gaat door op vrijdag 06 februari om 10 00 uur in het

Crematorium Antwerpen
J. Moretuslei 2
2610 Antwerpen – Wilrijk

Aula : Chrysant.

Ik hoop te mogen rekenen op zoveel mogelijk aanwezigheid. Dit zal zeker deugd doen voor de echtgenote en familie van Jan.

Dirk Vervaet
Provinciale voorzitter
VSOA Politie Antwerpen

Téléchargez notre application et restez informé.

Le SLFP Police veut être en contact avec tous ses membres. Grâce à l’application vous recevez les dernières nouvelles en un simple aperçu. Vous êtes donc au courant des tout derniers développements.